2017 Yazında Kulak Dövmeleri Moda!

Dövmelerle vücudunuzu süslemeyi seviyorsanız, bu yaz farklı bir dövmeye daha merhaba diyebilirsiniz. Çünkü 2017 yazında kulak dövmeleri moda!

Kulaklar da vücudun önemli noktalarından biri. Her ne kadar küpelerle süslüyor olsak da dövmelerle süslemenin de zamanı geldi! Her yaz farklı bir dövme modaya oluyorken, 2017 yazında da kulaklar dövmelenecek! Minimal dövmeler kulaklar için uygun seçenekler olabilir. Küçük bir çiçek deseni, ince bir çizgi, belki sevdiğiniz bir kelimenin el yazısı formu, kulak kepçenizde yerini alabilir.

Dövme Modelleri

Dövme Modelleri

Minimal Kulak Dövmeleri

Kulaklarınıza dövme yaptırmak istiyorsanız, daima küçük seçeneklerden yana olmalısınız. Minimal olarak tasarlanan dövmeler kulaklarda hem güzel bir görünüm yaratır hem de farklılık kazanmasını sağlar. Eğer biraz olsun fark yaratmak ve resmen kulaklarınızdaki küçük dövmeyle çevrenizdekileri şaşırtmak istiyorsanız, bunu tatile çıkmadan yaptırsanız iyi olur. Çünkü bu yazın modası kulak dövmeleri ve plajlarda da modayı takip ettiğinizi göstermeniz gerekiyor.

Kulak Dövme Modeli

Kulak Dövme Modeli

Kulak vücudun hassas noktalarından biridir. Bu nedenle bu alana dövme yaptırırken titiz davranılması gerekir. Özellikle dövme stüdyosu seçerken işini iyi yapan ve hijyene önem veren merkezler tercih edilmelidir. Kulak herhangi bir mikroba maruz kaldığında kısa sürede büyük problemler de meydana gelebilir. Bu sebeple kulak dövmesi yaptırmak için rastgele bir merkeze gitmemek gerekiyor. Kısa bir araştırma yaparak bu konuda iyi olduğundan emin olduğunuz dövme salonlarını tercih etmekisiniz.

Yorum Bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir