2017 İlkbahar Yaz Erkek Modası

Moda sadece kadınlar için değil erkekler için de son yıllarda gündemde olan bir kavram ve artık erkekler de kadınlar gibi şık ve bakımlı olmak istiyor.

Bunu keşfeden modacılar da özellikle son yıllarda erkekler için çok özel tasarımlar hazırlıyor ve artık sadece erkekler için çok özel tasarım yapan moda evleri var. Zaten günümüzün metropol erkekleri içinde çok güzel giyinen ve adeta kendine baktıran erkekler olduğunu da atlamamalı.

erkek ilkbahar yaz

erkek ilkbahar yaz

 

Hal böyle olunca gelince gelin 2017 ilkbahar ve yazında erkekler neler giyecek onlara bakalım.

İşte öne çıkan detaylardan bazıları:

  • Cüretkâr Omuzlar: Duyduğunda kulağa çok hoş görünmese de erkekler bu ilkbahar ve yazı geniş omuzla geçirecekler. Hatta öyle ki giydikleri giysiler 80’li yıllarda vatkalı ceketler ya da Amerikan futbol takımı oyuncularının giydiği giysilere benziyor. Lakin bu kıyafeti giyecek erkekler eğer geniş omuzlu ise ortaya çok da hoş olmayan bir görüntü çıkabilir o yüzden dikkatli giymek gerekiyor.
erkek ilkbahar yaz

erkek ilkbahar yaz

  • Büyük Çantalar: Günümüz erkeğinin de çanta kullandığı artık biliniyor. O yüzden moda tasarımcıları erkekler için de çanta tasarlıyor ve bu yıl erkekler olabildiğine büyük çantalar kullanacak ve içlerine istediklerini atacaklar.
  • Salaş Pantolonlar: Bu sezon erkekler de pantolon kesimi oldukça salaş,Desenli, renkli ve sportif kumaştan yapılan pantolonlar çok revaçta.
  • Askeri Tarz: Askeri tarzda giysiler erkek giysilerinde çok moda. Kamuflaj ceketleri bu yaz erkeklerde çok sık göreceğiz.

Yorum Bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir