2015 Yaz Modası

2015 ilkbahar yaz koleksiyonları ilk görücüye çıktığında dikkatleri üzerine çeken yegâne kumaş şifonlar oldu. Sıcak yaz günlerine ifil ifil bir hava katacak ve serinlik hissi yaratacak olan şifonların yanına ise günlük hayatta kullanıma uygun olan dantel elbiseler katıldı.

yaz

yaz

Günlük hayatın yanı sıra özel davet ve gecelerde de farklı kombinasyon yapılarak giyilebilecek olan bu elbiselerde şıklığın baş tacı oldu.

Farklılıklar

Bu yılın en farklı yanı ise hem yeni esinlerin yaratılması hem de geçmişin tozlu raflarından çıkan akımların tazelenmesi oldu. Bu sayede bir yandan günümüz modası yaşanırken bir yandan da yetmişlerin esintisi katılabilir. Sokak modasında oldukça şaşırtıcı kombinlerin oluşabildiği bu yaz ayrıca bohem tarzını sevenlerinde beğenerek takip ettikleri bir yaz olacak.

yaz modası

yaz modası

Geçmişin esintileri günümüze her ne kadar gelmiş olsa da bu sezonun modası olarak kullanılması için belli farklılıklar oluşturulmuştur. Bu farklılıklar arasında günümüzde topukların görünmemesidir. Pantolon, etek ya da elbise kullanımında uzun tercih ediyorsanız bu tercih maksimum olup yeri öpecek durumda kullanılmalıdır.

Yorum Bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir