2015 Yaz Erkek Trendleri

2015 yaz erkek modası ağırlıklı olarak açık ve canlı renklerden oluşuyor. Tasarımlarda yeşil, mavi ve sarının yanı sıra beyaz da sıklıkla kullanılmış.

erkek modası

erkek modası

Pantolonların bol ve rahat oluşu göze çarpıyor. Tişörtlerde çeşitli çizgili desen ve motifler bolca kullanılmış siz de bunu gözardı etmeyin.

2015 Yaz Erkek Modasında Beyaz Rengi Ayrıcalığı

Beyaz tişört, gömlek, ceket, beyaz şort ve pantolonlar, bu kadarıda abartılı demeyin çünkü bunlarla birlikte beyaz ayakkabılar da moda bu yaz. Evet, çorap ve ayakabılarınıza kadar beyazlara bürünebilirsiniz. Baylarda son moda beyaz trendler gerçekten göz alıyor.

erkek modasında beyazın ayrıcalığı

erkek modasında beyazın ayrıcalığı

Son zamanlarda olduğu gibi pembe renkteki kıyafetler yine moda. Günlük yaşamda tişört ve gömleklerde sıkça gördüğümüz pembe ve tonları, takım elbise olarak da trend şimdi.

Takım Elbise Trendlerinde Bilmeniz Gerekenler

Erkek takım elbiselerinde bu yaz beyaz ve lacivert tonları ağırlıklı halde kullanılmış. Gri ve tonları da buna dahil. Takım elbise ceketleri pantolan ceplerini tamamen kapatmayacak kadar kısa olabilir.

takım elbise

takım elbise

Ve iki düğmeli olanları tercih edin. Bu sezon tasarımcılar gömleklerle aynı renkte olan kıravatları tercih ediyorlar, buna dikkat edin. Kıravatlar sade ve tek renk ama gömleğin rengine uyum sağladığı sürece farklı desenlerde de olabilir.

Yorum Bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir