2015-2016 Kış Sezonu Dekorasyon Trendleri

Moda dünyasında olduğu gibi dekorasyon alanında da her yıl yeni stil ve renkler ortaya çıkıyor ve mutlaka her senenin favori bir rengi ve materyali oluyor. Ayrıca bazı kaynaklardan esinlenilerek yaratılan yepyeni kreasyonlar, insanların beğenesine sunuluyor. İşte 2015-2016 sezonunun dekorasyon trendleri

mavi ev mobilyaları

mavi ev mobilyaları

Doğayla Bütünleşen Capcanlı Bir Yıl Olacak

Her yıl dekorasyon alanında favori renkler ortaya çıkıyor. Bu senenin en trend rengi ise, şarap kızılı. Kış mevsimine oldukça yakışacak bu renk; dekoratif süs eşyaları, halılar, perdeler ve mobilyalara kadar birçok alanda kullanılabilecek. Ayrıca giyim ve kozmetik alanında da oldukça ön plana çıkan marsala tonları da bu yılın gözde dekorasyon renkleri arasında.2015-2016 sezonun en trend diğer renkleri ise, mavi ve zeytin yeşili.

zeytin yeşili

zeytin yeşili

Bu yıl, dekorasyonda sadeliğin yerini otantik ve bol desenli parçalar alacak. Özellikle koltuk yastıklarında ön plana çıkacak desen detayı, bu senenin en göz alıcı renklerinden biri olacak gibi görünüyor.

şarap kızılı elbise

şarap kızılı elbise

Bu sene birçok alanda doğadan esinlenilirken, mobilyalar da bu konuda es geçilmeyecek ve özellikle ahşap malzemeden yapılmış mobilyalar ön planda olacak. Ayrıca son yıllardır evlerde çok yer bulamayan büyük tablolar, bu sene tekrar eski yerine kavuşacak ve duvarları renklendirecek gibi görünüyor.

Yorum Bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir