2015 Yaz Bayan Modası

2015 yaz bayan modası trendlerine açık ve hareketli renkler hakim. Sarı, beyaz, mavi ve yeşili sıkça göreceğimiz bu sezon, kıyafetlerde hareketlilik göz önünde bulundurularak tasarımlar yapılmış.

yaz modası

yaz modası

 

Bayanları militer tarzdaki kıyafetler ile görmeye devam edeceğiz çünkü bu sezonda da moda. Son zamanlarda incelen ve daralan moda bu yaz trendlerinde pantolon ve eteklerde bol tasarımlara da yer veriyor.

Açık Renkler Yaz İçin Uygun

Açık renklerin bu yaz modasına hakim olması kesinlikle çok uygun. Sarı renginin  cıvıl cıvıl ve dinamik etkisi dışarıda sokakları canlandıracak gibi. Günlük hayatta giyineceğiniz tişört ve gömlekler mavi, yeşil, beyaz renklerde olabilir. Süet ve keten tasarımlar bu yaz moda olduğundan pantolon ve etek seçimlerinide bu doğrultuda yapabilirsiniz. Kısa pantolonlar bu sezonun modalarından, ayak bileği üstü veya dizaltı şeklindeki trend ayrıca geniş tasarımlara yer vermiş.

yaz modası

yaz modası

Gece kıyafetlerinde de açık renklerin kullanıldığı tasarımlarda çift omuz ve tek omuz dekolteleri moda.  Tasarımlarda küçük kare desenlere ve çiçek motiflerine yer verilmiş.

Yorum Bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir