2017 Model Galaxy A serisi Cep Telefonları

Samsung, performans özelliği ve etkileyici tasarımı 2017 model galaxy A serisi akıllı cep telefonlarında satışa sundu. Galaxy A serisinde Premium metal çerçeve ve 3D arka cam özelliği bulunuyor. Ana menü tuşu ve şık kamerası ile sizlere oldukça kolay kullanım özelliği d sağlıyor. Altın kum, mavi sis, şeftali bulutu ve siyah gökyüzü renk seçenekleri ile şimdiden göz alıcı bir tasarım özelliğine sahip.

samsung galaxy a5 2017

samsung galaxy a5 2017

 

Açık Ekran Özelliği ve Hızlı Selfie Çekimi

16 MP geliştirilmiş kameralarıyla büyük alanları da rahatça çekebileceksiniz. Otomatik odaklanma özelliği sayesinde kayma sorunu yaşamayacak ve net kalitede fotoğraf çekimi yapacaksınız. Yer değiştiren kamera düğmesi ise yüksek çözünürlükte selfie çekmenizi sağlayacak. Hızlı geçiş özelliği ve anlık filtreleme sayesinde renk kalitenizde artık yaşanacak.

Günlük yaşantınızı kolay hale getirecek olan akıllı cep telefonu sayesinde her şeyi rahatlıkla hatırlayabileceksiniz. Suya ve toza dayanıklı oluşu, terden ve kumdan etkilenmiyor. Yeni model Galaxy A serisinde 256GB genişletilebilen mikro SD depolama desteği de bulunuyor. Batarya ömrü ise uzun ve kısa sürede şarj oluyor.

samsung galaxy a

samsung galaxy a

 

Kolay bağlantı özelliği ve USB type C girişine sahip olması kullanım kolaylığını da sizlere getiriyor. Açık ekran özelliği sayesinde kullanıcılar telefonun ekranını açmadan da saat ve tarihi hızlı şekilde kontrol edebilir. Açık ekran özelliği bir yönden de batarya kullanım sürenizden tasarruf etmenizi sağlar.

Yorum Bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir