2015 Yılında Çıkması Beklenen Oyunlar

Sevenleri merakta. Heyecanla ve zevkle beklenen 10 PC oyunu 2015’te görücüye çıkıyor. Aksiyon ve korku türünde olan ‘Dying Light FPS’, Şubat çıkış tarihli. Geniş, açık bir dünya ve olağanüstü bir gece gündüz döngüsü sunuyor. Baş kahramanı Lara Croft’un yeni hali ‘Rise Of Tomb Raider’. Mortal Combat X, efsane dövüş serisinin onuncusu olacak. Electronic Art’ın açıklamasına göre ‘Star Wars’ filmiyle aynı dönemde çıkacak olan  ‘Battlefront’ yaz aylarına denk geliyor. Bu grubun geliştirici stüdyosu DICE.

Polıce

Polıce

Klasikler Ve Yenilenen Oyunlar

Magnum Opus, hayranlarının heyecanlı bekleyişinde. Klasikler listesinde olan ‘Resident Evil’ yepyeni bir kimlik kazanmış. Çözünürlülüğü, korkutucu grafikleri ve sesleri ile değişenlerden.

Pes 2015

Pes 2015

Dead Island 2’nin dağıtımı Deep Silver tarafından yapılacak. Piyasaya sürülmesi bahar aylarına denk geliyor. Tom Clancy’s The Division çevrim içi açık dünya RPG- Shooter oyunu. En iyi süper kahraman Batman aksiyon serisinin sonuncusu ‘Arkham Knight’ yılın ilk çeyreğinde meraklısıyla buluşacak olan oyun.

Büyük bir oyun alanı sunma amacında olan ‘The Witcher 3: Wild Hunt’, kesinleşen zamanı yılın ikinci ayında bekleyiştekilerin sunumuna hazır.

Yeni senenin yenilenen versiyonları, teknolojik içerikleri ve görsel düzenlemeleriyle takipçilerinin karşısına çıkmaya hazırlar.

 

Yorum Bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir