2015 Yılı Gelinlik Modası

Düğünlerin habercisi olan bahar aylarında gelin adayları, aylar öncesinde gelinlik modelleri bakmaya başlar. Her sene yeni moda akımlarının ortaya çıkmasının, gelinlik modellerine etki etmesiyle beraber yeni seçenekler de kendini gösterir.

Bu sene de modacılar yeni gelinlik kreasyonlarıyla çağın gidişatına ayak uydurup, çok daha modern ve rahat çizgileriyle 2015 gelinlik modası ile ilgili yeni modeller ortaya çıkardı. İşte 2015 yılı gelinlik modası ile ilgili ayrıntılar.

sade gelinlik

sade gelinlik

Hem Rahat Hem Şık Gelinlik Modelleri

2015 yılında gelinliklerde özellikle omuzları ortaya çıkaracak kayık yakalar ön planda olacak. Ayrıca sırt dekoltesi ve transparan detaylarla da kadınların çekiciliği, zarif detaylarla ön plana çıkarılacak.

Normalde sadece beyaz olarak tanımlanan gelinlik modellerinde bu sene beyaz rengin dışına çıkılarak ekru ve krem renkleri de gelinliklerde kullanılmaya başlanacak.

Ayrıca minimalist akımının etkisiyle ‘’slipdress’ adı verilen sade gelinlik modelleri de bu senenin trendlerinden.

taşlı ve boncuklu gelinlik

taşlı ve boncuklu gelinlik

Pırlanta ve boncuk işlemeler bu sezon da gelinlik modasındaki etkisini kaybetmeyerek, yerini korumaya devam edecek. Ayrıca bu sene boncuk işlemeli zarif apoletli gelinlik modelleri de tercih edilen modellerden biri olacak.

Straplez modellerin gelinliklerde hiçbir zaman modasını kaybetmediği de bir gerçek ki aynı şekilde etkisini bu sene de kaybetmeyecek. Bunun dışında V yakalı, vintage tarzında ve kısa etekli gelinlikler de 2015 yılının trend modellerinden diğerleri..

Etiketler:

Yorum Bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir