2015 Yaz Sezonu Geniş Takılar

Her sezon çeşitlilik gösteren takılar 2015 sezonunda da yine capcanlı renkleri ve tasarımlarıyla sizleri karşılıyor. Her zevke ve tarza hitap eden birbirinden farklı takılar daha çok sade ve düz tişörtlerle, uzun eteklerle ve Jeanlarla tamamlandığında hoş bir uyum sağlıyor.

2015

2015

2015 yaz sezonunda sizde uzun elbiselerle ve eteklerle kombin yapabileceğiniz abartılı ve birbirinden farklı takıları seçmeye ne dersiniz? Kıyafetlerin son dokunuşu olan takılar bu sezon daha çok renk alternatifleriyle gözleri kamaştırıyor. 2015 sezonunda takılar son derece gösterişli ve büyük boyutlarda olacak.

2015 takı

2015 takı

Choker model takılar diğer ismiyle tasma kolyelerin bu yaz özelikle sahillerde sıklıkla kombinlendiğine şahit olabilirsiniz. Bunun yanında sezonun bir diğer çeşidi ise kalın Cuff bileziklerdir. Ayrıca bu sezon incilerinde hakimiyetinin devamlılığı söz konusu olacak. Büyük boy inci tasarımların devam ettiği sezonda zaman zaman tüy ve püskül detaylarına da rastlayabilirsiniz.

2015 Yaz Sezonun Takı Modelleri

Bu sezon takı alternatifleri birbirinden farklı modelleriyle çeşitlilik göstermekle beraber daha çok büyük boyutlarıyla göze çarpıyor. Daha egzotik ve vahşi kıyafetlerle uyum sağlayan zincir kolyeler, tasma takılar ve eskitme bakır kolyeler bu sezonda sıklıkla kullanılacak.

2015 geniş takı

2015 geniş takı


Choker, etnik, otantik takılar, madolyonlar, cuff bilezikler, renkli taşlar, kristaller ve asimetrik küpeler sezonun diğer modelleri arasında yer alıyor. XXL kolyeler, püskül ve tüylerle de mükemmel ve farklı kombinler elde edebilirsiniz.

Yorum Bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir